26-jarige Laura verkracht en vermoord: Moordenaar net uit gevangenis na moord op andere vrouw Buitenland
Buitenland

26-jarige Laura verkracht en vermoord: Moordenaar net uit gevangenis na moord op andere vrouw

26-jarige Laura verkracht en vermoord: Moordenaar net uit gevangenis na moord op andere vrouw

In het Spaanse Huelva werd Bernardo Montoya, een 53-jarige man, beschuldigd van het martelen van zijn buurvrouw, de 26-jarige Laura Luelmo, voordat hij haar vermoordde met een klap op het hoofd met een steen. Montoya was nog maar twee maanden uit de gevangenis nadat hij eerder was veroordeeld voor de moord op een andere vrouw.

In 2018 verhuisde Laura Luelmo van Zamora naar El Campillo, in de buurt van Sevilla, om aan de slag te gaan als tekenlerares, meldt The Times. Laura, die eerder bij haar vriend had geklaagd over het feit dat haar buurman naar haar staarde, werd naar verluidt aangevallen op 12 december 2018, toen ze thuiskwam van de supermarkt. Montoya was toen net naar het gebied verhuisd nadat hij een tijd in de gevangenis had gezeten voor het doden van een 82-jarige vrouw nadat hij haar huis had beroofd.

Hectische zoektocht

Aanklagers beweren dat hij Laura aanviel en haar in zijn huis dwong voordat hij haar meerdere keren met een stok sloeg. Vervolgens zou hij haar hebben vastgebonden en verkracht voordat hij haar opnieuw sloeg met een 'stomp voorwerp’. Daarna zou hij haar lichaam op de kofferbak van zijn auto hebben gelegd en naar het nabijgelegen gebied Las Mimbreras te rijden om het te dumpen.

De verdwijning van Laura leidde tot een hectische zoektocht en haar lichaam werd uiteindelijk vijf dagen later ontdekt. Montoya werd daarna gearresteerd in een nabijgelegen stad. Volgens de autopsie had de vrouw minstens 40 verwondingen over haar hele lichaam opgelopen. Hoewel hij aanvankelijk de moord bekende, probeerde hij later zijn ex-vriendin de schuld te geven. Montoya's proces zal naar verwachting deze week afgerond worden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws