33-jarige Bonnie laat partner huishoudelijke taken doen in ruil voor seks: “Een win-winsituatie” Buitenland
Buitenland

33-jarige Bonnie laat partner huishoudelijke taken doen in ruil voor seks: “Een win-winsituatie”

33-jarige Bonnie laat partner huishoudelijke taken doen in ruil voor seks: “Een win-winsituatie”

Bonnie Locket uit Surrey, en haar verloofde Brad zijn al meer dan 10 jaar samen, maar over één ding zijn ze het niet altijd eens: de huishoudelijke taken. Niemand vindt het natuurlijk leuk om de afwas te doen of het vuilnis buiten te zetten.

Maar één model heeft een geniale manier gevonden om haar partner de huishoudelijke taken te laten doen - ze biedt hem namelijk seks aan. Het model, dat meer dan 3 miljoen volgers heeft op TikTok, Instagram en Twitter, koopt zo haar wederhelft regelmatig om. Sterker nog: Brad mag zijn seksleven op zijn buik schrijven als hij de taken niét doet.

"Het begon met grapjes maken en tegen elkaar zeggen: 'Als je dit voor mij doet, dan doe ik dit voor jou', en het escaleerde”, zegt Bonnie aan de Daily Star. “Ik denk dat het onze relatie leuk en spontaan houdt en zo krijgt hij ook een beloning na het doen van huishoudelijke dingen. Ik laat hem de vuilnisbakken buiten zetten, de bedden opmaken en meestal kookt hij ’s avonds. Het is gewoon leuk om te plagen en ik voel me graag zo gesterkt.”

Win-winsituatie

De ‘tarieven’ van het paar veranderde mee naarmate hun relatie vorderde. “Voordien deed hij de afwas wanneer ik mijn borsten liet zien, maar dat volstaat al lang niet meer”, zegt ze. Soms krijgt Brad zelfs helemaal niets, totdat hij een karwei heeft afgewerkt. "Dat is het probleem van samen zijn met een timmerman: ze repareren de huizen van iedereen voordat ze hun eigen huizen repareren.”

Op dit moment bouwt Brad een studio voor Bonnie. “Uiteraard zal ik hem daarvoor betalen”, lacht ze. “Dat is alleen maar eerlijk. Het is een win-winsituatie. Brad houdt van me en we hebben altijd plezier en lachen samen, dat is precies het soort koppel dat we zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws