Gordon zwaar onder vuur na ongeziene uitspatting: “Hij moest zich kapot schamen” Buitenland
Buitenland

Gordon zwaar onder vuur na ongeziene uitspatting: “Hij moest zich kapot schamen”

Gordon zwaar onder vuur na ongeziene uitspatting: “Hij moest zich kapot schamen”

Gordon heeft weer voor heel wat opschudding gezorgd met een van zijn posts op de sociale media. Hij haalde de woede op zijn hals door zich uit te spreken over ongevaccineerde mensen. En hij hield zich niet in...

“In de UAE (waar zijn nieuwe woonplaats Dubai onder valt, nvdr.) zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen de economie naar de klote!”, aldus het ‘K2 Zoekt K3’-jurylid. “Ik ben klaar met die mensen! Hier moet je gevaccineerd zijn en kijk het resultaat! Stop met dit bange beleid en armetierige gedrag jegens een groep vaccinatie-tegenstanders! Neem die injectie godverdomme, dan zijn we er met een maand van af!” Deze uitspatting kon op niet veel appreciatie rekenen bij zijn volgers.

"Je moest je kapot schamen"

“Ik heb Gordon altijd een leuke vent gevonden, tot dat die begon te zeiken over de ongevaccineerde mensen terwijl die zelf een drugsverleden heeft waar die ook niet op afgekeurd wil worden”, reageert een dame op Gordons uitlatingen. Je moest je kapot schamen. Ik ben weg hier.”

“Een grote waffel over ongevaccineerden en dan zit meneer in een land waar homo's zich moeten verbergen. Ga je mond spoelen man”, zegt iemand. Een ander houdt zich ook niet in: “Ik had je altijd hoog zitten, maar als iemand die zuipt en snuift tegen gezonde mensen gaat zeggen dat ze zich moeten laten vaccineren tegen iets wat geen gevaar is voor hen gaat het echt ergens mis. Bemoei je met jezelf man, daar heb je je handen vol aan.”

Populair

Laatste nieuws