Anuna De Wever: "Mijn klasgenoten haten mij, niemand praat op school tegen mij" Royalty
Royalty

Anuna De Wever: "Mijn klasgenoten haten mij, niemand praat op school tegen mij"

Anuna De Wever: "Mijn klasgenoten haten mij, niemand praat op school tegen mij"

Anuna De Wever is intussen wereldberoemd in België door haar klimaatacties. In eigen school wordt ze echter niet op handen gedragen.

De klasgenoten van Anuna kijken niet op naar haar. “Op school zijn de leerkrachten geweldig: ze steunen me en zeggen me dat ik mijn acties moet volhouden. Ze maken er geen probleem van als ik een keer een toets moet inhalen", zegt ze in haar column in Humo. "Maar mijn medeleerlingen? They cannot hate me more. Ze mogen me écht niet. Ik had het er onlangs nog over met Greta: zij heeft ook nooit goed in de groep gelegen op school. Fuck it. Ik trek het me niet aan.”

“Waar mijn klasgenoten mee bezig zijn – Instagram-foto’s en -filters – boeit me totaal niet. Eigenlijk is het grappig: op een mars staan mensen in de rij voor een selfie, maar op school praat niemand met me. De eerste- en tweedejaars kijken me wel na, als ik door de gangen loop, maar de anderen doen alsof ik lucht ben. Ach, misschien maar goed ook. Het houdt me met mijn voetjes op de grond”, aldus Anuna.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws