Vader verkracht en misbruikt dochter 16 jaar lang: "Hij masturbeerde terwijl ik met Barbiepoppen speelde" Buitenland
Buitenland

Vader verkracht en misbruikt dochter 16 jaar lang: "Hij masturbeerde terwijl ik met Barbiepoppen speelde"

Vader verkracht en misbruikt dochter 16 jaar lang: "Hij masturbeerde terwijl ik met Barbiepoppen speelde"

In Ierland heeft een 62-jarige man zijn dochter maar liefst 16 jaar lang verkracht en misbruik. Dat meldt The Sun. De man, die niet bij naam genoemd kan worden om de identiteit van het slachtoffer te beschermen, begon zijn dochter te misbruiken toen ze zeven jaar oud was.

Hij ging vervolgens 16 jaar lang gewoon verder met de gruwelijke mishandeling, waarbij hij haar meerdere keren per week verkrachtte en de audio ervan opnam. Het meisje beschreef in de rechtbank van Dublin hoe haar vader haar voor het eerst oraal verkrachtte en hoe hij in haar kamer kwam masturberen terwijl ze met de Barbiepoppen aan het spelen was.

De meeste overtredingen vonden plaats in hun ouderlijk huis in Dublin en de rechtbank aanhoorde hoe de vader een dictafoon zou gebruiken om de gruwelijke aanvallen op te nemen. Hij vertelde zijn dochter ook dat hij de opnames zou bewerken om het te laten klinken alsof ze ervan genoot. Toen ze 12 werd, werd het misbruik nog veel erger. De man verloor zijn baan en hij haar tot vier keer per week te verkrachten. Toen ze 15 was, werd ze zelfs verkracht tijdens een familievakantie.

De rechtbank hoorde ook hoe de man ooit een elektrische schuurmachine gebruikte om het kind seksueel aan te vallen. Een andere keer wikkelde hij een telefoonkabel om haar nek terwijl ze probeerde te schreeuwen van de pijn. Toen ze 18 was, dwong de vader haar om zich uit te kleden en te poseren voor seksueel expliciete foto's, die hij naar eigen zeggen ging gebruiken voor een kunstproject. Ze zei dat ze walgde van de foto's toen hij ze aan haar liet zien.

Koude, gewelddadige familie

John Fitzgerald, de advocaat van de man, zei dat de jeugd van zijn cliënt werd gekenmerkt door geweld en seksueel misbruik thuis. “Hij komt uit een koude, gewelddadige familie en leek in de positie te zijn geweest om zijn vrouw en andere kinderen te onderhouden, met de duidelijke uitzondering van zijn dochter.”

In een slachtofferverklaring die in de rechtbank werd voorgelezen, zei het slachtoffer dat ze mentaal, emotioneel en fysiek werd gemarteld door haar vader. Ze zei: "Ik moest me schamen", eraan toevoegend dat ze niet kan begrijpen hoe haar familie de acties van haar vader kon accepteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws