Albert Heijn haalt verschillende producten uit de verkoop: “Eet zeker niet op, breng meteen terug” Royalty
Royalty

Albert Heijn haalt verschillende producten uit de verkoop: “Eet zeker niet op, breng meteen terug”

Albert Heijn haalt verschillende producten uit de verkoop: “Eet zeker niet op, breng meteen terug”

Winkelketen Albert Heijn waarschuwt zijn klanten in verband met enkele producten die ze uit de rekken neemt. Het gaat hierbij om de ‘AH oven vegan bitterbal’ en de ‘AH Glutenvrije afbakbroodjes’.

In overleg met het FAVV haalt Albert Heijn het product ‘AH oven vegan bitterbal’ met houdbaarheidsdata 18/05/2022 en 21/07/2022 uit de verkoop. Door een fout in productie bevatten de producten met deze houdbaarheidsdata de allergenen ei, melk (lactose), selderij en soja. Dit zijn tevens deels ingrediënten die niet vegan zijn.

Klanten met een allergie voor ei, melk (lactose), selderij en/of soja worden dringend verzocht het product niet te eten. Klanten kunnen het product terugbrengen naar een Albert Heijn-winkel waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

"Consumeer niet"

Nog in overleg met het FAVV haalt Albert Heijn ‘AH Glutenvrije afbakbroodjes’ met alle houdbaarheidsdata uit de verkoop. Albert Heijn vraagt haar klanten met een allergie of intolerantie voor soja om deze producten niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt.

Daar wordt het terugbetaald. Wegens volgend probleem: de aanwezigheid van het allergeen soja, terwijl dit niet bij de ingrediënten of allergie-informatie staat vermeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws