-->

Marie Verhulst doet pijnlijke vaststelling bij papa Gert: “Hij herkent niemand meer”

Marie Verhulst doet pijnlijke vaststelling bij papa Gert: “Hij herkent niemand meer”
Vrijdag 19 November 2021 - 12:00   I   Foto: Instagram   I  

Gert Verhulst is de hele week de gast van Peter Van de Veire in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. Gert maakte een wel erg gênant momentje mee.

Tijdens de ochtendshow spelen Gert en Peter elke dag een spel genaamd 'De Onbekende Bekende Vlaming'. Daar krijgen ze een bekende Vlaming aan de lijn en Peter of Gert moeten raden wie het is aan de hand van ja-neevragen. Gisteren was het Marie Verhulst maar Gert kon het maar niet raden. 

Gerts eerste gok was comédienne Els Deschepper, maar dat was uiteraard niet juist. Toen Marie Verhulst zich eindelijk kenbaar maakte, schrok Gert zich een bult. “Ja, maar ja, mijn eigen dochter!”, aldus een verbaasde Gert. “Maar je hebt jouw stem vervormd, hè.”

“Allez, dat jij niet kon raden dat ik het was”, zei Marie. “Nee, maar ik had dat ook niet verwacht, hè!”, reageerde haar papa. “Dat is al heel de week, hij herkent niémand meer”, lachte Peter. “Ik had het gehoord dat je niemand herkend had, maar ik ben jouw kind!”, praatte Marie Gert een schuldgevoel aan.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Marie Verhulst  I  Peter Van de Veire  I  shownieuws