Man met de grootste penis ter wereld: “Eén of twee keer ben ik er per ongeluk op gaan zitten” Buitenland
Buitenland

Man met de grootste penis ter wereld: “Eén of twee keer ben ik er per ongeluk op gaan zitten”

Man met de grootste penis ter wereld: “Eén of twee keer ben ik er per ongeluk op gaan zitten”

Jonah Falcon staat al een tijdje bekend als de man met de grootste penis ter wereld. Op de zender ITV vertelde Jonah over hoe zijn extravagante mannelijkheid soms - letterlijk - in de weg zit.

Jonah heeft naar verluidt een penis die - in erectie - maar liefst 35 centimeter is. Dat is goed voor het onofficiële wereldrecord van 'de grootste penis ter wereld’. Jonah spreekt wel eens meer over de nadelen die de lengte van zijn penis met zich meebrengt. Het brengt hem zelfs in penibele situaties. Een keer, zo beweerde hij, werd hij zelfs door de luchthavenbeveiliging gefouilleerd vanwege zijn ‘pakket met verdacht grote afmetingen’.

"Ik zou gewoon niet anders willen zijn"

Philip Schofield, de presentator van ‘This Morning’, vroeg of Jonah zich nog meer gehinderd voelt door zijn geschapenheid. “Als je jezelf aanbiedt voor een rol in een film, moet de studio je goedkeuren”, zei Jonah, die de ambitie heeft om acteur te worden. "En studio's zijn vaak erg conservatief, dus als ik iets wil doen, moet het een studio van een indiefilm zijn waar het ze niets kan schelen. En één of twee keer zat ik er per ongeluk op. Dat is wel even van: ‘Auw’.”

Maar ondanks de beproevingen die hij doormaakte, gaf Jonah toe dat hij zijn mannelijkheid niet zou inruilen voor een minder atypische maat. “Niet omdat het groot is, maar omdat ik ben wie ik ben. Ik zou gewoon niet anders willen zijn", voegde hij eraan toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws