‘Thuis’-kijkers zijn er niet over te spreken: “Zo smerig!” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers zijn er niet over te spreken: “Zo smerig!”

‘Thuis’-kijkers zijn er niet over te spreken: “Zo smerig!”

In ‘Thuis’ gaat het van kwaad naar erger tussen Peter en Femke. Wie had gehoopt op verzoening, mag deze hoop alvast voor even terug opbergen, nadat Peter bekend maakte dat hij Femkes verleden wil oprakelen.

Kijkers kiezen massaal partij op de sociale media, en zij die aan de kant van Femke staan, zijn niet te spreken over Peters plannen. “Wie Femke was, of wat ze gedaan heeft, is jaren geleden”, zegt iemand. “Ze heeft al heel wat jaartjes wat opgebouwd, ik weet niet of dat nog kan meespelen! Wat Peter gedaan heeft, heeft jaren aangehouden, want hij maakte elke maand geld over voor z'n dochter, waar Femke tenslotte niks van wist!”

Net zo schuldig als Eddy

“Het is heel smerig van Peter om het zo te willen spelen. Hij is een ‘misgunner', egoïstisch en wil zijn macht uitspelen. Dat is een heel lelijke trek van hem!”, vindt een ander. “En heeft hij dan een zuiver geweten?”, vraagt een ander zich luidop af. “Voor mij is hij net zo schuldig als Eddy aan de dood van Lucas. Hij heeft mee de plannen beraamd.”

“Peter heeft geen strafblad, maar zijn verleden is ook niet proper, hoor!”, merkt nog iemand op. “Zijn ware aard komt nu weer naar boven. De moeder van je eigen kind door het slijk trekken zoiets doe je niet. Zeer laf van Peter. Hopelijk komt het uit wat hij Peggy wou aandoen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws