Woedende Vlamingen veroordelen politieacties: “Daar gaat het respect van de bevolking” Royalty
Royalty

Woedende Vlamingen veroordelen politieacties: “Daar gaat het respect van de bevolking”

Woedende Vlamingen veroordelen politieacties: “Daar gaat het respect van de bevolking”

De politie, uw vriend. Of zo klonk het toch in het verleden. De laatste dagen heeft de politie zich allerminst sympathiek gemaakt bij de Vlamingen met hun acties in een poging om meer loon te krijgen. Dat een dokter niet door kon om een patiënt te helpen, gaat er bij hen niet in. De negatieve commentaren komen dan ook van alle kanten.

“Dat ze de politiekers wat gaan ‘ambeteren’ in plaats van de gewone mensen”, schrijft iemand op de sociale media. “Wij kunnen er niets aan veranderen. En de politiekers hebben van deze acties geen enkele last. Maar daar hebben ze vast nog niet over nagedacht.” “Inderdaad”, antwoordt een ander hierop. “Ze treffen hiermee de verkeerde mensen.”

“Ga dan actie voeren in de Wetstraat, hè zeg. Je moet wel érgens de grens trekken”, vindt nog een ander. “Een schande is het. Die mogen dat dan, maar wacht maar tot er anderen op straat komen. Hoeveel worden er dan weer niet opgepakt?” “Alle begrip voor stakingen, maar niet ten koste van de burgers die er niets mee te maken hebben!”, klinkt het woedend.

Bende kleine kinderen

“Staken door andere burgers te kloten, helpt niet”, verzekerd dan weer iemand anders. “Zo zullen ze zeker het respect en het vertrouwen van de bevolking niet krijgen.” “Sorry dat ik het moet zeggen, maar het zijn gewoon een bende kleine kinderen die wat extra zakgeld willen van de werkende mens. Zo simpel is het.”

“Als andere mensen dat doen worden ze tijdens de staking verdreven door de politie, krijgen ze een proces aan hun been en worden ze soms nog hardhandig aangepakt. Dus het leger op hen afsturen?”, lezen we nog. En ook: “Staken is één ding, maar ze moeten de mensen wel doorlaten om te werken, om hulp te bieden. Het is voor iedereen moeilijk en iedereen zal de gevolgen van de pandemie in de portemonnee voelen, maar als de mensen van de zorg ook het werk zouden neerleggen tot ze meer loon krijgen, wat gaat er dan gebeuren?”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws