Vrouw (53) drinkt elke dag 5 glazen urine: “Als ik ermee stop, sterf ik” Buitenland
Buitenland

Vrouw (53) drinkt elke dag 5 glazen urine: “Als ik ermee stop, sterf ik”

Vrouw (53) drinkt elke dag 5 glazen urine: “Als ik ermee stop, sterf ik”

In The Daily Mail staat het verhaal van Carrie, een vrouw die werd gediagnosticeerd met kanker, en die gelooft dat het drinken van haar urine haar leven zal verlengen; elke dag giet ze er dus enkele liters van naar binnen. Ze gelooft dat als ze ermee stopt, dat ze zal sterven.

De gewoonte van Carrie, uit Colorado, Verenigde Staten, begon vier jaar geleden, nadat er huidkanker bij haar werd vastgesteld. Ze besloot de medische wereld te laten voor wat het was en stortte zich op therapieën waarvan niet bewezen is dat ze helpen. Hoewel ze werd aangespoord om met chemotherapie te beginnen, begon Carrie in plaats daarvan haar urine te drinken.

"Het smaakt naar champagne"

“Ik hou van warme urine. Het is zorgt voor geruststelling”, zegt Carrie. “De geur ervan is afhankelijk van wat ik eet. Vandaag de dag smaakt het anders dan hoe het vier jaa geleden smaakte.”

“Soms is het zout, soms smaakt het naar champagne”, vervolgt ze. “Je proeft verschillende dingen die door je lichaam gaan, er zijn bepaalde dingen die ik niet meer eet omdat ze gerecycled niet zo lekker meer zijn.”

In tranen bekent Carrie dat ze haar geloof in de medische wereld verloren is. “Ik lees overal dat als ik stop, ik zal sterven”, klinkt het, tot wanhoop van haar dochter Cassie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws