Steven Van Gucht zwaar onder vuur: “Is hij nu ook al helderziende?” Royalty
Royalty

Steven Van Gucht zwaar onder vuur: “Is hij nu ook al helderziende?”

Steven Van Gucht zwaar onder vuur: “Is hij nu ook al helderziende?”

Steven Van Gucht kondigde gisteren aan dat de piek van deze coronagolf op intensieve zorgen geschat wordt tussen eind november en begin december. De Vlamingen, die heel het coronagebeuren zo moe zijn als koude pap, geloven er niet veel meer van.

“Als ze dan allemaal toch zo goed waren in voorspellen, waarom hebben ze dan niks gedaan om deze zogezegde golf tegen te houden?”, vraagt iemand zich af op de sociale media. “Veel gezever maar geen feiten, dat zijn onze virologen en politici.”

“Och dat zal wel, Steven Van Gucht. En voor je afkomt met je ‘bubbels’: de enige bubbels zullen die in mijn champagne zijn met Kerstmis en Nieuwjaar. Neem het maar van mij aan: dat is géén voorspelling met de natte vinger”, reageert een ander. “Ja, die mannen hebben een glazen bol en die weten alles al op voorhand. Raar, hè!”

“Hij is daar weer met zijn scenario’s"

“Hier, de brenger van goed nieuws. Hij die altijd de moreel hoog probeert te houden. Hij zegt altijd hetzelfde, maar er is weinig bruikbaars bij”, lezen we nog. En ook: “Nu is Van Klucht ook al een helderziende of zo? Welke piek bedoelt hij eigenlijk? Die van Covid of die van de griep en verkoudheden? Want blijkbaar kennen ze geen verschil meer, die virologen.”

“Paniek en chaos, mensen op stang jagen met de zoveelste maatregelen, ideaal voor de feestdagen”, maakt nog iemand de bedenking. “Met andere woorden: met kerst en Nieuwjaar zitten we binnen.” En: “Hij is daar weer met zijn scenario’s, hoor. Het is dat ze tot hiertoe allemaal zo goed uitkwamen!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws