Goedele Liekens heeft erg bijzonder nieuws te melden Buitenland
Buitenland

Goedele Liekens heeft erg bijzonder nieuws te melden

Goedele Liekens heeft erg bijzonder nieuws te melden

Na een succesvolle eerste editie van ‘De Bachelorette’ met Elke Clijsters, keert Play4 terug met een nieuwe editie van ‘De Bachelor’. Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties roept Fabrizio Tzinaridis de hulp in van Goedele Liekens in zijn zoektocht naar ware liefde.

Goedele zal Fabrizio met raad en daad bijstaan als host in 'De Bachelor'. Samen trekken ze terug naar zijn roots, naar het idyllische Griekenland. Op deze voor hem bijzondere plek hoopt hij zich open te kunnen stellen om opnieuw verliefd te worden.

Goedele: ‘Ik heb Fabrizio zien evolueren van een verleider in 'Temptation Island' tot de persoon die hij nu is. Zijn relaties in het verleden werden altijd breed besproken in de media. Fabrizio wil graag de kans krijgen om iemand te ontmoeten die de tijd neemt om hem écht te leren kennen, en bovenal is hij op zoek naar een echte connectie.”

“Samen in een intieme ‘bulp’ in het buitenland, zonder afleiding van buitenaf, vormt Griekenland daarvoor het uitgelezen kader. Ik gun Fabrizio een nieuwe kans op liefde en ik help hem zeer graag in die zoektocht. Ik gun het hem om iemand oprecht te vinden waar hij bij kan thuiskomen en waar hij hopelijk zijn verdere leven mee kan delen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws