Gert Verhulst doet schokkende onthulling: “Met deze bekende collega’s heb ik ooit drugs genomen”

Gert Verhulst doet schokkende onthulling: “Met deze bekende collega’s heb ik ooit drugs genomen”
Zaterdag 20 November 2021 - 21:00   I   Foto: Photonews   I  

Gert Verhulst heeft nu al even het keurslijf van brave kindervriend van zich afgeworpen. De laatste jaren geeft hij dan ook steeds meer prijs van zijn privéleven.

Deze week presenteerde Gert ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ aan de zijde van Peter Van de Veire. Daarin deed hij een toch ook best schokkende onthulling. Blijkt dat Gert al eens drugs heeft genomen.

“Ja, ik heb wel eens gerookt”, gaf Gert eerlijk toe. “En dan heb ik mij eens vergrepen aan spacecake. Dat was vreselijk. Dat was met collega’s van Studio 100 die zeer bekend zijn. Waarvan je het niet zou verwachten eigenlijk. Die hadden een soort van drugsparty georganiseerd”, lachte hij. 

Veel te moe voor

“Nee nee nee, het was geen drugsparty”, verzekerde Gert. “Die mensen hadden een huisje in Nederland en die hadden zo wat dingen gekocht.” Vertellen met wie hij dit feestje had, weigerde Gert aanvankelijk te vertellen, tot hij zich ‘versprak’. “Die man is daar veel te moe voor. Oh, wat zeg ik nu?”, grapte hij, al doelend op Chris Cauwenberghs, die al jaren de rol van Kabouter Lui speelt.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Studio 100  I  drugs  I  shownieuws