Man trouwt met 9 (!) vrouwen uit protest tegen monogamie: “Ik wil de vrije liefde vieren” Buitenland
Buitenland

Man trouwt met 9 (!) vrouwen uit protest tegen monogamie: “Ik wil de vrije liefde vieren”

Man trouwt met 9 (!) vrouwen uit protest tegen monogamie: “Ik wil de vrije liefde vieren”

Het Braziliaanse model Arthur O Urso is onlangs getrouwd met negen vrouwen in een ‘collectieve bruiloft’. Dat deed hij niet zomaar: Arthur wilde zo de vrije liefde vieren en protesteren tegen monogamie.

De bruiloft vond plaats in een katholieke kerk in de stad São Paulo. Arthur was voorheen getrouwd met zijn vrouw Luana Kazaki, en het paar ging al samen op huwelijksreis. Hij besloot echter om met nog negen andere vrouwen in het huwelijksbootje te treden om de vrije liefde te vieren en te protesteren tegen monogamie.

Cap D’Agde

Met hun eerste huwelijk verwierven Arthur en Luana bekendheid doordat ze foto's van hun huwelijksreis lieten maken in de Franse stad Cap D’Agde. In de controversiële Franse stad is het dragen van kleding verboden, en beiden genoten van de reis volledig naakt op verschillende toeristische plekken in de stad.

Het controversiële paar, dat niet te verlegen is om toe te geven dat ze ‘swingers’ zijn, trekken trouwens wel vaker hun kleren uit. Het paar kreeg ook aandacht in februari van dit jaar toen ze onthulden dat ze zo’n 60.000 euro per maand verdienen op OnlyFans door anderen te inspireren om seks te hebben.

Om mensen te helpen tijdens de pandemie, deelden Arthur en Luana hun sekstips met mensen in relaties die het moeilijk hadden in de slaapkamer. “We zijn blij dat we in staat waren om andere koppels te inspireren om seks te hebben tijdens de pandemie.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws