Marco Borsato in nauwe schoentjes: “Met haar heeft hij een nieuwe affaire”

Marco Borsato in nauwe schoentjes: “Met haar heeft hij een nieuwe affaire”
Zaterdag 20 November 2021 - 18:00   I   Foto: SBS   I  

De Nederlandse vlogster Yvonne Coldeweijer heeft alweer een heuse bom gedropt. Op haar YouTube-kanaal beweert ze namelijk niet alleen dat Marco Borsato Leontine nog steeds bedriegt, ze zou ook weten over wie het gaat.

Volgens Yvonne Coldeweijer is de zanger superbang dat zijn affaire met een van zijn fans uitkomt. “Je hebt vast wel eens gehoord dat Marco een hele creepy, dedicated fanclub heeft. Dit verhaal komt je wellicht bekend voor, want hier is ook een deel van in de media gekomen. Wat is er nou gebeurd? Marco staat erom bekend dat hij flikflooit in de fanclub.” 

“Ik ga vertellen over de nieuwe affaire die Stalko heeft en die is ook al een jaar of vijf gaande”, vervolgt Yvonne. “Wat een figuur hè? Wat een vieze vent ook gewoon hè? Ik heb wel eens eerder begrepen dat het merendeel van deze fanclub wel eens iets met Stalko heeft gedaan.” 

Superbang

“Om haar identiteit te beschermen – you, nasty girl – noem ik haar Naomi”, zegt Yvonne nog. “Naomi is al heel haar leven fan van Stalko. Vanaf haar elfde is ze al fan. Op dit moment is ze 40 en het is een mooie meid. Eerlijk is eerlijk. Naomi is ontzettend verliefd op Stalko.” 

En Marco? “Hij vindt haar gewoon geil en hij kan gewoon zijn lul niet in zijn broek houden. Ze doen het ook best wel eens vaak in de buitenlucht. Stalko is fucking paranoia en is superbang dat het weer uit gaat komen, dus als ze weer eens naar het bos gaan, dan moet Naomi altijd een paar meter achter hem lopen.”

TAGS  I  Yvonne Coldeweijer  I  Marco Borsato  I  shownieuws