-->

Sam Gooris weet niet wat hij meemaakt: “Smeerlappen, gangsters!”

Sam Gooris weet niet wat hij meemaakt: “Smeerlappen, gangsters!”
Dinsdag 23 November 2021 - 08:30   I   Foto: Photonews   I  

Gisteren namen Kenji en Shania Gooris - in samenwerking met Jens Dendoncker - Sam Gooris goed te grazen in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Zij wilden hun papa duidelijk maken dat hij niet altijd zo de dramaqueen moet uithangen.

Kenji en Shania worden dagelijks geconfronteerd met hun papa die voor het minste een gat in de lucht springt van het schrikken. Shania verduidelijkt: “Je moet er maar naast gaan staan - hij heeft je niet zien aankomen - en dan verschiet hij keihard. Hij roept ook steeds dat hij ooit eens een hartinfarct zal krijgen.”

Daar komt Jens Dendoncker in het spel: in het AZ Klina van Brasschaat moet Sam zogezegd een standaard medisch onderzoek ondergaan. Hij moet een uitputtende fysieke proef ondergaan en de professor cardiologie komt al snel tot een schrikwekkende ontdekking: hartruis! 

"Zwanzen jullie nu een pak?"

Tijdens het wachten knalt een ballon, waarna op de monitor één lang piepgeluid weerklinkt. “Hoe kan dat nu? Die monitor zegt dat u een hartstilstand hebt en u zit hier gewoon een strip te lezen. Weten jullie hoe dat kan?”, vraagt de dokter aan Kenji en Shania, die op dat moment de kamer binnenlopen. Sam weet dan al hoe laat het is. “Smeerlappen, zwanzen jullie nu een pak? Gangsters!”