‘Thuis’-fans spuwen hun gal: “Om misselijk van te worden" Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-fans spuwen hun gal: “Om misselijk van te worden"

‘Thuis’-fans spuwen hun gal: “Om misselijk van te worden"

Het gaat van kwaad naar erger in ‘Thuis’ tussen Femke en Peter. Kijkers vinden het jammer dat het ooit zo mooie koppel voor een ware vechtscheiding staat. Vooral Femke moet het online ontgelden.

“Het is te hopen dat Femke heel hard met al haar arrogantie tegen de muur loopt”, zegt een trouwe kijker op een van de fansites op de sociale media. “Pff, ik word er misselijk van”, reageert een ander. “Ik kan Femke voor het ogenblik niet uitstaan. Ik hoop dat ze het zwaar te verduren krijgt. Volgens haar is alles Peters fout, en zij dan?”

“Wanneer komen ze er eigenlijk eens op uit dat Karen constant staat te luisteren, ik word er misselijk van, hoe Femke en zij het spelletje spelen!”, briest een dame. “Het wordt hoog tijd dat er een einde komt aan dit debacle, het begint op ieders zenuwen te spelen!”

“Een mooi voorbeeld van hoe het niét moet”, schrijft nog iemand. “Femke is nu echt de bitch aan het uithangen ten opzichte van Peter en dit verdient hij niet. Van onvoorwaardelijke liefde naar zo'n haat, niet te begrijpen…”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws