Dinsdag 23 November 2021 - 13:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

‘Thuis’-fans spuwen hun gal: “Om misselijk van te worden"

‘Thuis’-fans spuwen hun gal: “Om misselijk van te worden

Het gaat van kwaad naar erger in ‘Thuis’ tussen Femke en Peter. Kijkers vinden het jammer dat het ooit zo mooie koppel voor een ware vechtscheiding staat. Vooral Femke moet het online ontgelden.

“Het is te hopen dat Femke heel hard met al haar arrogantie tegen de muur loopt”, zegt een trouwe kijker op een van de fansites op de sociale media. “Pff, ik word er misselijk van”, reageert een ander. “Ik kan Femke voor het ogenblik niet uitstaan. Ik hoop dat ze het zwaar te verduren krijgt. Volgens haar is alles Peters fout, en zij dan?”

“Wanneer komen ze er eigenlijk eens op uit dat Karen constant staat te luisteren, ik word er misselijk van, hoe Femke en zij het spelletje spelen!”, briest een dame. “Het wordt hoog tijd dat er een einde komt aan dit debacle, het begint op ieders zenuwen te spelen!”

“Een mooi voorbeeld van hoe het niét moet”, schrijft nog iemand. “Femke is nu echt de bitch aan het uithangen ten opzichte van Peter en dit verdient hij niet. Van onvoorwaardelijke liefde naar zo'n haat, niet te begrijpen…”

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws