Dinsdag 23 November 2021 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Marc Van Ranst is het kotsbeu: “WTF, kerels!”

Marc Van Ranst is het kotsbeu: “WTF, kerels!”

Marc Van Ranst is opnieuw verwikkeld in een kleine Twitter-oorlog. Ditmaal met Thomas Gevaert, covoorzitter van artsenvakbond ASGB. Deze laatste verwijt de viroloog een ‘constante drang naar media-aandacht’.

“Al maanden geblokkeerd. Nu plots gedeblokkeerd”, schreef Gevaert op Twitter. “Wel beste Marc, net op jou heb ik zeer veel kritiek. Niet omwille van je vele werk. Wel omwille van je constante drang naar media-aandacht, je onvermogen om fouten toe te geven, je gebrek aan empathie en je ‘I don’t practice what I preach’-stijl.”

WTF

“Godverdomme. Ik werk ongeveer 16 uur per dag, weekends ook”, briest Van Ranst daarop. “En dan begin jij commentaar te geven op het feit dat ik met mijn zoontje een uurtje ga schaatsen???? WTF, kerels.”

“Dat is een patholoog die al gans de crisis vanop de zijlijn commentaar geeft op de experten”, beschrijft Van Ranst Gevaert daarna. “En een citaat van Ivan Van de Cloot tweet waarin die mij op de korrel neemt omdat ik in januari 2020 met mijn zoontje een uur ben gaan schaatsen. Ik ben die kerels zo beu!”

TAGS  I  Marc Van Ranst  I  ASGB