-->

Clément, de zoon van Wendy Van Wanten, openhartig over zijn vader: “Het doet goed om dit eindelijk te zeggen”

Clément, de zoon van Wendy Van Wanten, openhartig over zijn vader: “Het doet goed om dit eindelijk te zeggen”
Woensdag 24 November 2021 - 08:00   I   Foto: Instagram   I  

Gisteren was Wendy Van Wanten te gast in ‘Het Huis’. De verrassingsgast die zijn opwachting maakte was haar zoon Clément. Al jaren gaat het gerucht dat zijn vader prins Laurent zou zijn, maar die roddel werkte hij al snel de wereld uit.

“Het antwoord dat je verwacht, is alvast niet juist”, zegt Clément aan Eric Goens. “Ik vind het wel erg sprookjesachtig dat iedereen dat denkt. Maar sprookjes zijn ook maar dat: sprookjes. Als je begrijpt wat ik bedoel.” 

Clément heeft wel moeilijke tijden gekend. “Ik ben daar al heel jong mee geconfronteerd”, vertelde hij. “Toen ik in de lagere school zat, had een leerkracht allerlei artikels en foto's in de gang uitgehangen. Waarop papa (Frans Vancoppenolle, de echtgenoot van Wendy, nvdr.), naar de school is getrokken. Hij heeft mij altijd beschermd en voor mij gezorgd. Bij hém heb ik een vaderlijk gevoel.”

“Het doet me wel goed om dit eens te zeggen”, aldus Clément nog. “Alsof er letterlijk iets van mijn schouders is gevallen. Enerzijds vind ik het niet fijn om erover te praten, omdat dat veel emoties oproept. Anderzijds is het goed dat we er nu eens over gepraat hebben.”

TAGS  I  Wendy Van Wanten  I  prins Laurent  I  Het Huis  I  shownieuws