-->

James Cooke doet bizarre ontdekking over Gert Verhulst

James Cooke doet bizarre ontdekking over Gert Verhulst
Woensdag 24 November 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

James Cooke pakt uit met een gloednieuw programma ‘James De Musical’. Het leven van enkele BV’s wordt in een musical gegoten.

Acht BV’s nemen deel aan het programma. Voor James Cooke wordt het een weerzien met zijn goede vriend Gert Verhulst. Hij is echter niet de enige. Nog zeven anderen zullen verrast worden. Het gaat om Willy Sommers, Margriet Hermans, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Kelly Pfaff en Philippe Geubels.

Natalia onder de indruk

“We hebben alles uit de kast gehaald”, vertelt James in HUMO. Kelly Pfaff liet zich er al erg positief over uit. Ook Natalia was na de opnames zwaar onder de indruk. Ze had het over “één van de mooiste cadeaus uit haar carrière.”

Onlangs lanceerde Play4 de trailer van het programma, dat donderdag van start gaat. Die zag er alvast veelbelovend uit.

Uit de kast

Ook zijn vriend Gert Verhulst zit dus in het programma. James kent Gert vanbinnen en vanbuiten. Toch kwam hij nog wat te weten over zijn partner in crime. “Jawel, dat hij bij zijn eerste theaterstukken zo bang was om op te komen dat hij zich verstopte in een kleerkast. Wij hebben dus allebei in de kast gezeten, met dat verschil dat ik er op eigen houtje uit ben geraakt, en dat ze hem moesten komen zoeken”, geeft James aan.

Het zijn overigens drukke tijden voor James. Zo neemt hij immers ook deel aan ‘Over De Oceaan’. Die opnames zijn nu aan de gang. Dorian Liveyns, de man van James, maakt zich daar zorgen over.

“Ik ben echt bang dat hem iets overkomt, en het erge is dat hij totaal onbereikbaar is”, zei Dorian daarover in Dag Allemaal. James gaf al aan daar zelf toch ook met een bang hartje aan te beginnen.