Margriet Hermans laat weten hoe het met haar gaat na coronabesmetting: “Hier heb ik nog last van”

Margriet Hermans laat weten hoe het met haar gaat na coronabesmetting: “Hier heb ik nog last van”
Woensdag 24 November 2021 - 13:30   I   Foto: SBS   I  

Vorige week raakte bekend dat Margriet Hermans een positieve coronatest had afgelegd. Inmiddels gaat het weer beter met de zangeres, maar dat ze afgezien heeft, mag duidelijk zijn.

“Het begon met mijn echtgenoot die keelpijn had en moe was”, zegt Margriet in Primo. “En dat terwijl Frank iemand is die nooit ziek is. ‘Dat zal wel overgaan’, dacht ik. Niet dus. En twee dagen nadien kreeg ik dezelfde symptomen. Ik was ook onverklaarbaar moe. Ik kwam terug van een optreden, maar ik voelde me alsof ik een marathon gelopen had.”

“Dat reuk- en smaakverlies door corona vond ik nog het ergst van mijn besmetting, want ik eet zo graag”, aldus Margriet. “Nu, door dat verdomde longvirus had ik sowieso niet veel appetijt, hoor.”

Sluimerende vermoeidheid

Momenteel gaat het weer veel beter met Margriet en Frank. “Op wat sluimerende vermoeidheid na, zijn mijn echtgenoot en ik al terug ‘in topvorm’”, lacht ze. “Dankzij de vaccins ook, denk ik, want ik wil niet weten wat er gebeurd zou zijn mochten Frank en ik niet geprikt zijn. Voor hetzelfde geld kan je zo’n coronabesmetting zelfs niet navertellen…”, besluit ze.

TAGS  I  Margriet Hermans  I  corona  I  shownieuws