Jada Borsato maakt zich bedenking over haar ouders Marco en Leontine: “Ik zie het niet gebeuren” Buitenland
Buitenland

Jada Borsato maakt zich bedenking over haar ouders Marco en Leontine: “Ik zie het niet gebeuren”

Jada Borsato maakt zich bedenking over haar ouders Marco en Leontine: “Ik zie het niet gebeuren”

Het gaat Leontine en Marco Borsato opnieuw voor de wind. Een jaar lang was het koppel uiteen. Dat hield heel Nederland bezig, maar vooral hun kinderen zagen ervan af.

“In het begin vond ik de scheiding heel zwaar”, geeft Jada Borsato, de dochter van Marco en Leontine, toe in Story. “Tegen iedereen die zei ‘Het heeft tijd nodig’, wilde ik zeggen ‘Hou je mond’. Want néé, het komt niet goed. En néé, ik ga dit nooit oké vinden.”

“Maar het cliché klopt: tijd heelt wonden", weet Jada nu. "Je leert ermee omgaan en op een bepaald punt dacht ik: dit is nu de nieuwe situatie en ik aanvaard ze. Ik kon niet in negativiteit blijven hangen, want dan werd ik zelf ongelukkig. Maar zelfs toen had ik zoiets van: ik zie mijn ouders niet alléén eindigen.”

“Het zijn familiemensen, voor wie liefde centraal staat in het leven", merkt ze op. "Zij gingen sowieso eindigen mét iemand. Dat voelde ik, als dochter, maar dat heb ik nooit tegen hen gezegd, want ik wilde geen druk op hen uitoefenen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws