Donderdag 25 November 2021 - 19:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Opnieuw erg slecht nieuws over André Hazes jr.

Opnieuw erg slecht nieuws over André Hazes jr.

André Hazes is intussen al een hele tijd uit beeld verdwenen. De zanger kampt met een burn-out. Hoe gaat het nu met hem?

Volgens showkenner Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry van Rumag TV, gaat het nog steeds niet goed met André. Nochtans zagen we hem wel opduiken op de Instagram Stories van zijn ex Monique Westenberg. Samen zongen ze een Sinterklaasliedje met zoontje Dré Junior.

"Hij heeft zich teruggetrokken van alles, heel slim. Ik heb er zelf ook bewust voor gekozen om minder over hem te delen", aldus Farvardin. “Mensen die dichtbij hem staan hebben aan mij verteld dat hij het op dit moment erg zwaar heeft. Ik wil hem die rust dan ook gunnen. Hoe gek dat ook klinkt als Roddelkoning zijnde, maar ik weet dat het erg slecht met hem gaat en voor mij is iemand zijn welzijn veel belangrijker!”

“Monique en Andre vieren samen met het gezin Sinterklaas! Dit is nou mooi om te zien! Alles voor je kind. Of zal het gezin weer bij elkaar komen? Oh ik zou hem met rust laten he? Ach dit is alleen maar positief en leuk nieuws.”

TAGS  I  André Hazes