Vrijdag 29 Maart 2019 - 11:36   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Lefevere moet wat kwijt over Van Avermaet: "Ik noteer dat"

Lefevere moet wat kwijt over Van Avermaet:

Patrick Lefevere, ploegleider van Deceuninck-Quick.Step, heeft alle vertrouwen in zijn team. Hij steekt al een waarschuwende vinger op naar de concurrenten.

“Ik lees dat Oliver Naesen zegt dat hij zich bijzonder goed voelt, dat hij zelfs zweeft. Wel hij zal de volgende dagen en weken het collectief van Deceuninck-Quick Step tegenkomen. Ik noteer dat Van Avermaet nerveus rondloopt en dat ook Sagan zich opmaakt. En uiteraard zal ook Terpstra zich nu willen bewijzen voor zijn nieuwe sponsor. Maar we zijn er klaar voor. Dat ze het maar noteren: wij geven niks weg en wij gaan ze de keel toeknijpen", aldus Lefevere in Het Nieuwsblad.

Bovendien is het collectieve succes erg goed voor de sfeer binnen het team. “Ik noteer nul jaloezie in het team. Als je ziet hoe ze in Milaan-Sanremo over de streep kwamen – blij om de overwinning van Julian Alaphilippe – dan weet je genoeg. Als je ziet hoe Phil en Zdenek zich op de Poggio kapot hebben gereden voor Julian, dan weet je genoeg. Het werkt, omdat we winnen en omdat er geen na-ijver is.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Patrick Lefevere  I  sport