Dit zeggen kijkers over de eerste aflevering van ‘James De Musical’ met Natalia

Dit zeggen kijkers over de eerste aflevering van ‘James De Musical’ met Natalia
Vrijdag 26 November 2021 - 10:30   I   Foto: SBS   I  

James Cooke vond dat Natalia wel eens een eigen musical verdiende en dus koos hij voor ‘James De Musical’ 5 belangrijke momenten uit Natalia's leven en toverde die om tot een muzieknummer. Kijkers waren achteraf lovend over hoe James het programma in elkaar had gestoken.

“‘James De Musical’ was echt het kijken waard”, laat iemand weten op de sociale media. “Super mooi gedaan. Feelgoodtelevisie waar nu veel meer nood aan is. Een contrast met het vele negatieve nieuws dat we dagelijks moeten verwerken…”

“Altijd negatieve commentaar op James Cooke, maar hij doet het toch alweer”, zegt een ander. “Wat een verademing om naar te kijken… Een lichtpuntje in donkere tijden. En wij maar wenen tijdens dat stukje over haar papa. Echt een prachtig programma.”

Prachtige avond

“Hoe prachtig was dit?”, aldus een kijker. “Wat een geweldige show. Eindelijk nog eens iets dat de moeite waard is. Proficiat en dankjewel voor zo een prachtige avond, James, ik kijk al uit naar volgende week.” 

“Echt een héél mooi programma”, lezen we nog. “Ontroerend mooi, grappig, heerlijke televisie! Zeer mooie aflevering met de topper Natalia!” En ook: “Het was een voltreffer! Heerlijk om naar te kijken. Ontroerend mooi, geen woorden voor!”

TAGS  I  Natalia  I  James De Musical  I  shownieuws