-->

Erg slecht nieuws over Bart De Pauw: “Dat zal in de toekomst helaas zo blijven”

Erg slecht nieuws over Bart De Pauw: “Dat zal in de toekomst helaas zo blijven”
Vrijdag 26 November 2021 - 12:30   I   Foto: Photonews   I  

Bart De Pauw werd gisteren veroordeeld tot een uitgestelde celstraf van zes maanden voor belaging tegenover vijf vrouwen. De vraag die nu iedereen bezighoudt is of de verguisde televisiemaker nog wel een toekomst heeft in de media nu hij veroordeeld is voor strafbare feiten.

Zijn advocaat ziet het alvast somber in. “Over de toekomst van Bart De Pauw denk ik dat we - helaas - redelijk kort kunnen zijn”, zei Michael Verhaeghe, de advocaat van Bart De Pauw in het ‘VTM NIEUWS’. “Het is ook met heel veel tristesse dat ik daar persoonlijk naar kijk.” 

“Ik zie nu iemand wiens carrière nu helemaal onderuit wordt gehaald", vervolgde Verhaeghe. "Zelfs de humor uit een aantal van zijn programma’s hebben wij in bepaalde verklaringen zien misvormd worden in dit dossier. Wat humoristisch werd bedoeld, of een type’tje dat werd geportretteerd in een bepaalde reeks, daar werd ineens iets totaal anders van gemaakt.” 

“Wat zijn carrière betreft: als ik zie dat er zelfs geschrapt is in de herinnering die hij nalaat in programma’s... Als dat al vier jaar zo gebeurd, dan moet je inderdaad vaststellen dat je eigenlijk geen eerlijke kans meer hebt om terug te komen", aldus de advocaat. "Hij is gecanceld voor een stuk, en hij blíjft gecanceld”, besluit hij.

TAGS  I  Bart De Pauw  I  shownieuws