-->

Flinke tegenslag voor Gert Verhulst : “Dit is meestal geen goed teken, hè”

Flinke tegenslag voor Gert Verhulst : “Dit is meestal geen goed teken, hè”
Vrijdag 26 November 2021 - 16:00   I   Foto: SBS   I  

Wie van K2 weer K3 zal maken, weten we morgenavond pas. Wat we nú al weten, is dat Marthe al zeker niet fysiek aanwezig zal zijn in 'K2 Zoekt K3'. De zangeres heeft namelijk positief getest op corona. Dat werd gisteren bekend gemaakt.

Ook Gert Verhulst, de baas van Studio 100 én van K3, moest natuurlijk ook op de hoogte gebracht worden. Gert kreeg al heel vroeg in de ochtend een telefoontje. "Heel vroeg, dat is meestal geen goed teken. En dat was het ook deze keer niet”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. 

“Het was Anja, de ceo van Studio 100 Benelux, en die belde om te zeggen dat Marthe positief getest had op corona. Ze is niet ziek, maar heeft het virus wel in het lijf. Ze kan dus niet lijfelijk aanwezig zijn op de finaleshow”, klinkt het. 

“We hebben de afgelopen weken natuurlijk al rekening gehouden met de mogelijkheid dat dat zou kunnen gebeuren”, verzekert Gert. “We hebben aantal oplossingen bedacht en kozen de meest leuke eruit. We gaan er niet over communiceren zodat mensen nieuwsgierig blijven. Marthe doet mee in de show, maar hoe we dat gaan aanpakken, daar moet je nog even op wachten.”

TAGS  I  Gert Verhulst  I  K3  I  shownieuws