-->

Evi Hanssen neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee”

Evi Hanssen neemt drastische beslissing: “Ik stop ermee”
Vrijdag 26 November 2021 - 20:00   I   Foto: Instagram   I  

Evi Hanssen heeft haar leven een drastische wending gegeven. De presentatrice is namelijk gestopt met alcohol drinken. Een jaar onthouding had namelijk zo veel gunstige effecten, dat ze de lijn gewoon besloot door te trekken.

“Ik heb fantastische dingen meegemaakt met alcohol, maar op een bepaald moment moest ik toegeven dat de drank meer kwaad dan goed deed”, zegt Evi in De Morgen. "Ik kreeg katers die steeds erger werden en na een avondje borrelen voelde ik me 's ochtends vaak depressief. Het leek me interessant om na te gaan wat er met me zou gebeuren als ik de drank een tijdje links liet liggen." 

Tijdelijk project

"Zelf had ik er vooral tijdens de eerste maanden moeilijk mee”, geeft Evi toe. “Ik voelde me ontwricht en het leven leek plots een stuk saaier te worden. Daarnaast merkte ik dat ik door niet meer te drinken een deel van mijn identiteit kwijtspeelde.” 

“Tijdens de repetities voor de musical ‘Mamma Mia’ voelde ik bijvoorbeeld de noodzaak om aan mijn nieuwe collega's te vertellen dat ik in het verleden altijd rock-'n-roll was en dat de alcoholstop slechts een tijdelijk project was”, aldus Evi. “Het leek alsof ik last kreeg van 'soberschaamte' waarbij ik wilde voorkomen dat mijn omgeving me als een saaie tante zou zien.”

TAGS  I  Evi Hanssen  I  shownieuws