-->

Grote stap voor ‘Big Brother’-winnares Jill: “Je kan trots zijn op jezelf”

Grote stap voor ‘Big Brother’-winnares Jill: “Je kan trots zijn op jezelf”
Vrijdag 26 November 2021 - 17:30   I   Foto: Instagram   I  

Jill Goede heeft een grote stap gezet in haar leven: ze heeft eindelijk een nieuw huis dat volledig van haar is. Dat meldt ze zelf op Instagram.

“Jongens wat een jaar was dit”, begint de ‘Big Brother’-winnares op haar Instagrampagina. “Ik had vorig jaar rond deze tijd nooit verwacht dat ik m'n eigen huisje zou hebben!! Ik was zelfs nog te lui om te poepen… En nu ligt de verantwoordelijkheid volledig bij mij! M'n huisje is eindelijk klaar en ik ben er zo blij mee! Met allemaal mooie spulletjes is het echt een JILL-huis.. Overal waar je kijkt staat wel iets aparts and I love it!!!”

Daarna laat ze nog weten waar ze het allerliefst vertoeft: “Mijn favoriete plekje is ook echt de wc (ik vind hem gewoon zo gezellig!!!)”, klinkt het. “Wat is jouw favoriete plekje in je huis?”, vraagt ze haar volgers. 

Haar ‘Big Brother’-collega’s waren er als de kippen bij om haar te feliciteren. “Wat een grote stap! Proficiat”, zei Liese Luwel. “Je kunt heel trots zijn op jezelf!!”, merkt Michel op. Julie reageerde dan weer: “That’s my girl!”

TAGS  I  Jill Goede  I  Liese Luwel  I  Big Brother  I  shownieuws