Erg verrassende berichten over André Hazes: “Er zijn bewijsstukken van”

Erg verrassende berichten over André Hazes: “Er zijn bewijsstukken van”
Vrijdag 26 November 2021 - 19:00   I   Foto: Instagram   I  

André Hazes en zijn moeder Rachel gaan midden december samen op reis. Dat beweert alvast Nederlands mediawatcher Yvonne Coldeweijer in twee delen op haar Instagram Stories.

“Breaking news, jongens, en zojuist bevestigd door een zéér betrouwbare spion: André Hazes gaat op reis”, zegt ze in het eerste bericht. “Hij gaat in januari tweeënhalve week naar Amerika. Het plan is dat hij daar dus helemaal in z’n eentje een road trip gaat doen. Hij wil zeker de staat Florida bezoeken omdat hij daar ooit met z’n vader is geweest en daar hele mooie en warme herinneringen aan heeft.”

“Het is natuurlijk wel interessant dat hij helemaal alleen gaat, dat is André niet echt gewend”, aldus de Nederlandse. ”Misschien is dat wel iets dat hij in therapie heeft geleerd. Wel heel interessant dus, in januari gaat-ie er tussenuit.”

Toch niet alleen

Niet veel later komt ze met enkele aanpassingen op het voorgaande bericht. “Ik heb een bewijsstuk ontvangen waaruit blijkt dat André niet alleen gaat”, aldus Yvonne. “Een andere spion meldt aan mij dat Rachel met André mee zal gaan, dus dat zou goed kunnen kloppen!”

“Het as van André senior is uitgestrooid in Florida dus Rachel en André zullen hoogstwaarschijnlijk daar samen een bezoekje gaan brengen”, zegt ze nog. “Correctie op vorige story: ze vertrekken half december al.”

TAGS  I  André Hazes  I  shownieuws  I  Yvonne Coldeweijer