-->

Bijzonder nieuws over André Hazes en Monique Westenberg: “Bijna iedere dag”

Bijzonder nieuws over André Hazes en Monique Westenberg: “Bijna iedere dag”
Zaterdag 27 November 2021 - 07:30   I   Foto: Instagram   I  

Er is geen koppel dat zo onder de loep lag de afgelopen maanden als André Hazes en Sarah van Soelen. Het is al een tijdje stil rond het stel, en dat zou volgens Yvonne Coldeweijer alles te maken met het feit dat André terug bij zijn ex, Monique Westenberg is.

"Het aantal volgers dat ze op Instagram heeft, gaat nu natuurlijk redelijk hard achteruit. Nobody cares anymore en dat is logisch”, zegt Yvonne op haar YouTube-kanaal over Sarah. “‘Sarahsoel’ ging natuurlijk niet met André omdat ze zo verliefd op hem was, dat geloof je toch zeker niet. Ze wilde natuurlijk altijd al beroemd worden en omdat ze dat niet op eigen kracht kan - ze heeft zeg maar geen talent - is haar enige ticket to fame een bekende boyfriend.” 

"Hij is bijna dagelijks bij Monique"

Haar ‘bekende boyfriend’ zou echter tot inzicht zijn gekomen. “Hij heeft de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terug wil”, aldus Yvonne. “Hij is op dit moment bijna dagelijks bij Monique en kleine Dreetje over de vloer en bloeit weer helemaal op." 

"André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique”, klink het nog. “Hij heeft heel erg zijn best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen.”

TAGS  I  André Hazes  I  Sarah van Soelen  I  shownieuws  I  Monique Westenberg