Vrouw (30) verrast haar vriendje met ultiem verjaardagscadeau: “Hij wilde een orgie, dus hij kreeg er één”

Vrouw (30) verrast haar vriendje met ultiem verjaardagscadeau: “Hij wilde een orgie, dus hij kreeg er één”
Zaterdag 27 November 2021 - 12:00   I   Foto: Daily Star   I  

Voor een man zijn er natuurljk voordelen verbonden aan het hebben van een relatie met een voormalige porno actrice. Zo kreeg het vriendje van Samantha Saint een orgie voor zijn verjaardag met zijn favoriete actrices.

Samantha is tegenwoordig voltijds moeder, maar ondanks de moederlijke plichten en de toegewijde relatie met haar partner, bekende Samantha dat ze toekomstige polyamoreuze ervaringen blijft overwegen. En het OnlyFans-model had een verrassende reactie toen ze op een podcast werd gevraagd om het meest romantische gebaar te delen dat ze voor haar partner had gedaan. 

"Het was geweldig"

“Ik heb een heel leuk triootje opgezet voor mijn vriend… Of waren het er drie? Ik weet niet meer hoeveel mensen er waren", begon ze. "Ik heb een aantal van zijn favoriete vrouwelijke artiesten geregeld voor zijn 40e verjaardag. Het was geweldig.”

“Ik vroeg hem: ‘Schat, als je iemand voor je 40e verjaardag zou kunnen hebben, wie wil je dan?'", zei Samantha. Toen haar partner zijn keuzes onthulde, zei ze: “Het is grappig dat je hen noemt, ik ben toevallig bevriend met hen, dus laat me je helpen. Het was memorabel”, besloot ze.

TAGS  I  Samantha Saint  I  orgie