-->

Danira heel eerlijk over haar borsten: “Ik weet dat zelf ook wel”

Danira heel eerlijk over haar borsten: “Ik weet dat zelf ook wel”
Zaterdag 27 November 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews   I  

Danira Boukhriss is al een tijdje terug single. Zoals wel vaker het geval is bij bekende vrouwen, krijgt ook zij ongepaste berichten in haar mailbox van opdringerige mannen.

“Sinds bekend raakte dat ik terug single ben, krijg ik veel dm’s van mannen die vragen of ik met hen op date wil”, zegt Danira in een gesprek met Flair. “Dat vind ik nog grappig. Helaas heb ik ook al alle soorten piemels zien passeren in mijn inbox.” 

“Er was zelfs een man die een masturbatiefilmpje doorstuurde”, laat de presentatrice weten. “Dat voelde als digitale aanranding. Zo ranzig! Ik vind het denigrerend om als vrouw gedegradeerd te worden tot lustobject.”

‘Lelijk, dik en geen tieten’

Danira kreeg ook al meermaals te maken met ongepaste reacties, wanneer ze bijvoorbeeld een zomerse foto post op de sociale media. “Ik heb mijn portie bodyshaming wel al gehad”, aldus Danira. Dat zijn meestal gefrustreerde mannen wiens type ik niet ben en zij willen dat per se uiten.” 

“Ze reageren dan met ‘Lelijke donkere’, ‘Je hebt geen tetten’ of ‘Dikke benen’”, klinkt het. “Vorige zomer blokkeerde ik zelfs iemand die op élke foto ‘Lelijk, dik en geen tieten’ reageerde. Ik wéét dat ik niet de grootste borsten heb. Ik heb geen internettrol nodig om me daar nog eens op te wijzen.”

TAGS  I  Danira Boukhriss  I  shownieuws