-->

Moeilijk moment voor Nuria en Stijn uit ‘Blind Getrouwd’: “Het heeft veel moeite gekost om dit te beseffen”

Moeilijk moment voor Nuria en Stijn uit ‘Blind Getrouwd’: “Het heeft veel moeite gekost om dit te beseffen”
Zaterdag 27 November 2021 - 18:00   I   Foto: Photonews   I  

Nuria gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn aan de beterhand. Het ‘Blind Getrouwd’-koppel en hun kinderen testten onlangs positief op corona. Het virus had Nuria als eerste te grazen, en zo raakten ook Stijn en de kroost besmet.

“Ik ga heel eerlijk zijn: voor wij ziek werden van corona, had ik schrik wat het allemaal zou geven om met twee volwassenen ziek te zijn met twee kleine kinderen”, zegt Nuria aan Showbizz24. “Gelukkig hebben wij elkaar een beetje afgewisseld in ons ziekteproces. Zo was ik eerst heel erg fel teneergeslagen, in die zin dat ik drie dagen hebben moeten platliggen om terug op krachten te komen. Dan nam Stijn de zorg voor de kinderen en de zorg voor mij op zich.”

Kluizenaar

Toen Nuria ziek werd, ging ze meteen in isolatie. “Wij hebben drie dagen apart geleefd. Ik zat als een soort kluizenaar in onze slaapkamer. Gelukkig hebben wij onze tv daar”, zegt ze. “Maar dan hoorde ik van Stijn dat Viktor plots koorts maakte. Uiteraard hebben we hem onmiddellijk getest en bleek hij ook corona te hebben. Stijn zei nog: ‘Als Viktor het ook heeft, dan heb ik het ook.’”

Nuria heeft zich wel schuldig gevoeld tegenover haar man en kinderen. “Het heeft me wel heel veel moeite gekost om me over het feit heen te zetten dat ik corona in ons huis heb binnen gebracht”, klinkt het. “Ik was namelijk als eerste besmet, wellicht via mijn werk en dan heb ik het mee naar huis gebracht en mijn twee zonen en mijn man ziek gemaakt.”