-->

"Gert Verhulst is ontgoocheld na beslissing van Hanne en Marthe"

Zondag 28 November 2021 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Julia Boschman is het nieuwste K3'tje. In een spannende finale haalde ze het uiteindelijk van Amy. Het waren Hanne en Marthe die voor Julia kozen.

Julia ging op stoel 1 naar de finale en maakte haar favorietenrol waar. Het publiek koos ook voor haar, maar het waren wel Hanne en Marthe die uiteindelijk de beslissing mochten nemen. De jury was verdeeld over wie met Julia naar de eindfase mocht: Amy of Celester. Het was uiteindelijk juryvoorzitter Gert Verhulst die zijn favoriete Amy naar de eindstrijd stuurde.

"Gert baalt"

Daarin mochten Hanne en Marthe bepalen wie hun nieuwe collega zou worden. Gert Verhulst benadrukte dat hij tevreden zou zijn met beide keuzes. Uiteindelijk werd er voor Julia gekozen. Amy viel dus af. Ze had nochtans zelfs haar job al opgegeven voor dit avontuur en blijft dus met een kater achter.

Sommige kijkers vrezen dat Amy niet de enige is die met een kater achterblijft. Ze vonden Gert Verhulst opvallend teleurgesteld na de keuze van Hanne en Marthe voor Julia. "Amy paste er toch beter bij... Gert baalt denk ik", reageert een kijker.

"Het was zwaar"

Ook een andere kijker zag weinig blijdschap bij de keuze voor Julia. "Ik zie gewoon dat Gert zo teleurgesteld is", klinkt het. De uitleg die Gert eraan gaf: "Je mag niet onderschatten hoe zwaar dit ook voor ons was". Hij zat in elk geval niet te lachen. Niet onlogisch dus dat sommige kijkers zich vragen stelden.

Voor anderen was het duidelijk dat Amy de grote favoriet was van Gert. "Amy haar performances waren ronduit slecht, de hele avond al. Het feit dat Gert dan toch nog voor haar kiest, zegt meer dan genoeg", zegt nog iemand op Twitter.

Droom voor Julia

Voor Julia breken er nu drukke tijden aan. Ze zal heel snel op het podium staan met Hanne en Marthe. Julia is uiteraard dolgelukkig. Haar leven verandert nu compleet. “Ik voel heel veel blijdschap. Mijn droom komt uit”, zegt ze.

TAGS  I  Julia Boschman  I  Gert Verhulst