-->

K3-fans raken niet uitgepraat over Julia: "Heel erg"

K3-fans raken niet uitgepraat over Julia:
Zondag 28 November 2021 - 11:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Julia is het nieuwe K3'tje geworden, en dus niet de Vlaamse Amy. Zij viel tijdens de finale enigszins door de mand.

Amy kreeg van de jury het verwijt dat ze niet genoeg gegroeid was en dat ze ook niet heel goed had gezongen. Julia zong tijdens de finale wel goed, maar tijdens het laatste nummer kwamen er valse klanken uit. Gek genoeg zong Amy toen minder vals.

Mega vals

De aanhangers van Amy zijn dan ook bijzonder ontgoocheld dat er toch voor Julia werd gekozen. Net omdat haar zang ook verre van perfect is. "Ik voel het niet met Julia, eerste noot van de nieuwe single was vals. Tot over 5 jaar voor nieuwe zoektocht", zegt iemand op Twitter.

Sommige kijkers schrokken heel erg bij de valse noten van Julia tijdens het nummer 'Waterval'. "Wauw Julia dat was nu toch mega vals?", klinkt het. En: "Ben ik de enige die hoort dat Julia gewoon mega vals zingt?"

Nog traject af te leggen

Zelfs heel wat fans van Julia waren toch geschrokken bij dat laatste nummer. "Julia, je bent mijn favorietje, maar dat was wel heel vals", zegt een Twitteraar. "Letterlijk nu moest Julia vals zingen", druipt bij nog iemand de ontgoocheling er vanaf.

Studio 100 zocht voor alle duidelijkheid niet de beste stem. Diede zong bijvoorbeeld helemaal niet vals, maar vloog er in de finale wel als eerste uit. Bovendien waren de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje op het einde van de zoektocht in 'K3 zoekt K3' ook niet top. Zij kregen toen ook behoorlijk wat kritiek. Met de juiste zangcoaches kan hier nog heel wat progressie in geboekt worden.

TAGS  I  Julia Boschman