-->

'K2 zoekt K3'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Natalia

'K2 zoekt K3'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Natalia
Zondag 28 November 2021 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De kijkers van 'K2 zoekt K3' hadden gisteren ook heel wat te vertellen over Natalia. Vooral dan over haar kapsel.

Natalia zat in de jury van 'K2 zoekt K3'. De hoogzwangere zangeres koos voor een nogal opvallend kapsel. Dat was de kijkers in Vlaanderen en Nederland uiteraard niet ontgaan. Het spreekt dan ook voor zich dat daar wel wat reactie op kwam. Laat ons zeggen dat niet iedereen het even geslaagd vond.

"Wat is dit?"

"Wat is er met Natalia haar haar?", vroeg Niki zich op Twitter af. "Dieren waren niet toegelaten bij de opnames van K2 zoekt K3. De poedel van Natalia had zich daarom strategisch op het hoofd van haar baasje verschanst", reageerde nog iemand.

Een kijker legde zelfs de link met 'FC De Kampioenen'. "Wel echt gedurfd om in de laatste ronde van 'K2 zoekt K3' Natalia te vervangen door Carmen Waterslaeghers", klonk het. "Natalia haar kapper was blind en de jury voor K3 doof!", zei nog iemand anders.

Belangrijke rol

Natalia werd de voorbije weken gelauwerd als jurylid. Bovendien moest ze gisteren een belangrijke knoop doorhakken tussen Amy en Celester. Als ze voor Celester koos, ging die door naar de absolute eindstrijd. Natalia noemde echter Amy, waardoor juryvoorzitter Gert Verhulst moest beslissen. Hij koos voor Amy. Het mocht niet zijn voor haar, want Hanne en Marthe gingen resoluut voor Julia als nieuw K3'tje.

Voor Natalia is de zoektocht naar K3 niets te vroeg gestopt. "Het werd wel tijd", zei ze. Natalia is immers hoogzwanger. De zangeres wil zich nu voluit concentreren op de geboorte van haar zoon.

TAGS  I  K2 zoekt K3  I  Natalia