-->

Eline De Munck gaat naakt: "Lekker in je blootje genieten"

Eline De Munck gaat naakt:
Zondag 28 November 2021 - 17:10   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eline De Munck heeft nog eens van zich laten horen op Instagram. Ze gaat zowaar naakt.

Eline is niet aan haar proefstuk toe wat betreft sexy foto's. Ditmaal gaat ze nog een stapje verder dan bij haar vorige pikante foto's. Eline poseert vanuit bad, maar dan wel helemaal naakt. Ze draait zich met de rug naar de lens, maar laat toch iets meer dan enkel de verbeelding over.

"Lekker in je blootje"

"Wauw", reageert Tinne Oltmans, bekend van 'Lisa'. Sommige van haar volgers denken meteen aan de mediabelangstelling. "Morgen in de krant", reageert iemand. Iemand anders zegt: "Het is nu al zover", verwijzend naar een artikel van HLN.be. En ja: ook wij konden deze niet onthouden voor onze bezoekers.

"Lekker in je blootje genieten", klinkt het ook nog. Sommige volgers gaan net ietsje verder in hun commentaren. "Mag ik mee in bad?", vraagt iemand. De kans lijkt klein. Eline is immers al een tijdje samen met Michael Roskam en die relatie lijkt alvast heel goed te zitten. De kans is heel groot dat hij ook de foto maakte.

Odettes Lunettes

Eline De Munck speelde ooit mee in 'Thuis'. Ze heeft intussen de mediawereld verlaten, maar is er nog wel sterk aan gelinkt. Onder meer door haar succesvolle Instagrampagina. Bovendien zijn veel BV's klant bij haar. Ze baat brillenmerk Odettes Lunettes uit.

TAGS  I  Eline De Munck