-->

Gordon in opspraak na finale van 'K2 zoekt K3'

Gordon in opspraak na finale van 'K2 zoekt K3'
Zondag 28 November 2021 - 21:15   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Er is een gevaarlijke coronavariant in Zuid-Afrika. Laat Gordon daar nu net zijn geweest.

Gordon was jurylid in 'K2 zoekt K3'. Aanvankelijk leek hij niet in de jury te kunnen zitten omdat hij terugkeerde van Zuid-Afrika, waar nu een gevaarlijke coronavariant werd ontdekt. Gordon kwam echter net op tijd terug en kon wel in het programma zitten.

Verkouden

Opvallend: Gordon leek ook nog eens verkouden. Toch mocht hij gewoon in de jury zitten. Iedereen werd op voorhand getest en Gordon testte negatief. Dat betekent evenwel niet - gezien de incubatietijd van het virus - hij over enkele dagen niet positief kan zijn. Het risico werd echter genomen. Ook Marthe ontbrak al vanwege een coronabesmetting.

Gordon was in ieder geval een opgemerkt figuur in de jury. Hij kreeg bakken kritiek, maar kwam er uiteindelijk wel mee weg. Dat hij verkouden in de jury zat, terwijl hij net teruggekeerd was uit Zuid-Afrika, was toch veel kritische kijkers niet ontgaan.

Quarantaine?

"Wel zielig dat ploeg/publiek bij het programma 'K2 zoekt K3' nu ook in gevaar gebracht is", verwijst iemand naar de aanwezigheid van Gordon. "Gordon zwetend en met verkouden stem net terug uit Zuid Afrika in 'K2 zoekt K3'. Het schijnt allemaal maar te kunnen", zegt ook nog iemand.

De verontwaardiging over de aanwezigheid van Gordon was bij sommigen heel groot. "Moet Gordon niet in quarantaine? Hij keerde donderdag terug uit Zuid-Afrika", aldus een Twitteraar. "Gordon klinkt verkouden", merkt ook nog iemand op.

TAGS  I  Gordon  I  K2 zoekt K3