"André Hazes en Monique Westenberg zijn opnieuw samen" Buitenland
Buitenland

"André Hazes en Monique Westenberg zijn opnieuw samen"

"André Hazes en Monique Westenberg zijn opnieuw samen"

We horen nog heel weinig van André Hazes. Dat komt omdat hij zich volledig heeft teruggetrokken uit het publieke leven.

Het enige wat we soms van André nog zien, is dat hij opduikt in een Instagram Story van Monique Westenberg. Het mag duidelijk zijn dat hij nog goed overeenkomt met de moeder van zijn kind. Dat terwijl zijn relatie met Sarah van Soelen afgelopen is. Al wil Sarah dat zo niet gezegd hebben. Volgens haar gaat het enkel om een pauze.

Blijven slapen

Daar moet je bij showbizzkenner Yvonne Coldewijer alvast niet mee komen aandraven. Sterker nog: zij meent dat André en Monique opnieuw een koppel zijn. Na zijn avontuur met Bridget Maasland zou Monique de zanger dus alweer in huis halen.

“Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare spion – en niet uit de omgeving van Mo, want zij wil nog helemaal niet dat iemand dit weet – en ik weet gewoon zeker dat het waar is: André heeft z’n best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen", aldus Coldewijer op haar eigen kanaal.

"Hij wil haar écht terug"

Volgens Yvonne is er nog weinig twijfel. André en Monique zijn opnieuw een koppel. Al laten ze dat nog niet weten aan de buitenwereld. Daar is het klaarblijkelijk nog veel te vroeg over. "Het is gelukt: André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique”, aldus Yvonne.

Bovendien zou het ook goed gaan met André. “Het gaat best wel goed met André", meent Coldewijer. "Hij heeft het licht gezien. Hij is gewoon helemaal gestopt met drank en drugs. Helemaal. Dat is gewoon echt heel erg knap. André heeft zich de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terugwil.”

Geruchten

Deze woorden van Coldewijer klinken behoorlijk geruststellend. Heel wat fans waren al in paniek dat hij mogelijk definitief zou stoppen met zijn zangcarrière. Die geruchten kwamen nog meer naar boven na enkele afzeggingen van concerten in de komende maanden.

Populair

Laatste nieuws