Ben, de vriend van Julia, reageert voor het eerst: "Nog nooit" Buitenland
Buitenland

Ben, de vriend van Julia, reageert voor het eerst: "Nog nooit"

Ben, de vriend van Julia, reageert voor het eerst: "Nog nooit"

Julia Boschman (19) is het nieuwe K3'tje. Ze haalde het van Amy, Celester en Diede in de finale.

Julia vervoegt Hanne en Marthe. Ze hoeft zich alvast niet af te vragen of ze welkom is, want Hanne en Marthe kozen haar boven Amy. Bovendien werd ze ook sterk gesteund door het publiek. De weg ligt helemaal open voor een bloeiende showbizzcarrière.

"Nooit zo ontroerd"

Wat ook niet onbelangrijk in deze is, is hoe de partner erover denkt. Julia vormt een koppel met Ben Broek. De Nederlander is een bioscoopmanager en acteur. Hij was volgens Het Laatste Nieuws door het dolle heen toen Julia werd uitgeroepen tot nieuw K3'tje.

“Ik denk dat ik nog nooit zo ontroerd was", reageert Ben in de krant. "Ik ben ongelofelijk trots op mijn meisje." Toch zal hun relatie definitief veranderen. Julia is nu bekend in Vlaanderen en Nederland. Daarnaast zal ze plots een heel druk werkschema krijgen. Ben en Julia maken zich daar nu althans geen zorgen over. Ze hebben dit uitvoerig besproken.

Geen impact

Julia is daar heel overtuigd over. Ze kan kijken naar Hanne en Jorn en Klaasje en Max. Zij zijn ook nog steeds samen en waren al een koppel toen ze aan het avontuur van K3 begonnen. Enkel de relatie van Marthe hield destijds geen staande. “We kwamen al snel tot de conclusie dat ik minder tijd zou hebben, maar dat dit geen impact hoeft te hebben op onze relatie", legt Julia uit. "Integendeel. Wij zijn geen koppel dat mekaar voortdurend hoeft te zien."

Voor Julia breken nu drukke tijden aan. Kwatongen vrezen dat ze snel K3 zal verlaten, zoals de andere twee Nederlandse meisjes. Daar denkt Julia toch helemaal anders over. Ze vertelde dat ze wil bewijzen dat Nederlandse meisjes "wél tot het einde meekunnen".

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws