Amy heeft bijzondere boodschap voor Gert Verhulst: "Hij moet"

Amy heeft bijzondere boodschap voor Gert Verhulst:
Maandag 29 November 2021 - 16:15   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Amy uit 'K2 zoekt K3' strandde op de ondankbare tweede plaats. Niet zij, maar Julia werd verkozen als nieuw K3'tje.

Voor Amy was deze hele periode extra ingrijpend. Niet alleen omdat ze natuurlijk kans maakte om de opvolgster van Klaasje Meijer te worden, ze gaf ook haar job op. "Ik heb daar nog altijd geen spijt van", verzekert Amy aan HLN Showbits. "Nee, echt niet. Dat gaat niet meer. Vanaf de bootcamp was me echt wel duidelijk dat het bureauleventje niet aan mij besteed is. Dat is niet Amy, niet ik."

Ontgoochelde Gert?

Het betekent evenwel dat Amy elders iets zal moeten zoeken. Ze wil dolgraag in de showbizz blijven. "Gertje is Amy-fan, dus Gertje moet mij een job aanbieden. Iets anders dan K3", lacht ze. Het klopte wel dat Gert van bij het begin van de studioshows grote fan was van Amy. Het was hij ook die haar boven Celester koos in de finale.

Sommige kjikers zagen zelfs ontgoocheling in de ogen van Gert nadat Hanne en Marthe voor Julia hadden gekozen als nieuw K3'tje. "Hij kon zijn ontgoocheling niet verbergen", klonk het. Gert benadrukte nochtans wel dat hij zowel met Julia als Amy blij zou zijn als K3.

Einde van avontuur

Voor Amy komt er in ieder geval een einde aan een waanzinnig avontuur. Helaas kreeg ze tijdens de finale net wat mindere commentaren van de jury dan de andere kandidaten. Het publiek verkoos Julia ook boven Amy. Mogelijk heeft dat wel enigszins te maken met haar mindere zangkwaliteiten. Dat ze niet de beste zangeres van de deelnemers was, ontkende ze zelf ook nooit.

TAGS  I  Amy Courtens  I  Gert Verhulst