-->

Meghan Markle en prins Harry uit het lood geslagen: “Dit is de grootste klap die de Queen hen kon geven”

Meghan Markle en prins Harry uit het lood geslagen: “Dit is de grootste klap die de Queen hen kon geven”
Dinsdag 30 November 2021 - 16:00   I   Foto: Photonews   I  

De laatste tijd ging het wat minder met de gezondheid van de Britse Queen Elizabeth. Nu is ze er weer wat bovenop, en ze woonde onlangs de doop bij van twee van haar achterkleinkinderen. Volgens royaltywatcher Neil Sean is dat een slag in het gezicht van prins Harry en Meghan Markle.

Queen Elizabeth heeft Lilibet, de dochter van Meghan en Harry nog steeds niet ontmoet, aangezien Meghan sinds 2020 niet meer in het Verenigd Koninkrijk geweest is. En een video op zijn YouTube-kanaal, merkt Neil Sean echter op dat de Queen wel de moeite heeft genomen om de recente doop bij te wonen van haar twee achterkleinzonen. 

“Zoals we weten, was het kantje boord voor Hare Majesteit, of ze deze specifieke doop wel zou kunnen bijwonen. Maar kijk, ze was toch maar mooi in staat om aanwezig te zijn. Nu, enkele dagen later, gaat het niet goed met de twee ex-royals in de Verenigde Staten”, aldus Sean. 

Voormalige favoriete kleinzoon

Hoewel Harry en Meghan nog geen officieel statement hebben gemaakt over de wens dat hun dochter een koninklijke doop in Windsor krijgt, beweren meerdere kenners dat het de bedoeling was dat Lilibet in de voetsporen zou treden van haar broer Archie, die in 2019 een openbare viering had met leden van de koninklijke familie.

Neil Sean suggereerde in zijn video dat Harry en Meghan "niet begrijpen dat ze niet op de koninklijke radar staan" sinds ze in maart 2020 hun koninklijke taken neerlegden. "Ze wilden normale mensen buiten de schijnwerpers zijn, en Hare Genadige Majesteit de Queen heeft hen misschien, zelfs na een periode van ziekte, zojuist de grootste klap gegeven (met de twee koninklijke dopen, nvdr.), die ze kon geven aan haar voormalige favoriete kleinzoon.” Sean wees er wel op dat de covid-pandemie en de gezondheid van Hare Majesteit het moeilijk zouden hebben gemaakt om een ​​dergelijke doop te organiseren.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  Queen Elizabeth  I  shownieuws