Steven Van Gucht geeft toe: "Mijn zoon wil dit nooit meer"

Steven Van Gucht geeft toe:
Vrijdag 3 December 2021 - 09:15   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Steven Van Gucht legde op Radio 2 uit hoe zijn zoon niet bepaald blij was met wat er in 2019 op vakantie gebeurde. Ze trokken toen samen naar Noorwegen.

"Ik ben toen samen met mijn toen 14-jarige zoon naar Noorwegen getrokken als vader-zoonmoment. We trokken te voet door te bergen. Weliswaar onder begeleiding, want alleen is dat gevaarlijk", aldus Van Gucht.

"Ik was in de veronderstelling dat als het slecht weer was het niet zou doorgaan. We hadden allebei hetzelfde fleece aan met daarover een regenjasje. Mijn zoon is daar nu nog kwaad om."

Het regende en toch ging de tocht dus door. "Normaal kan je daar via stapstenen over en dan de gletsjer bereiken. Maar dat was allemaal onder water komen te staan. Ik dacht dat we zouden terugkeren, maar niets was minder waar. Ze zeiden dat het belangrijkste is dat je kousen en schoenen nooit nat worden, dus die moesten we uitdoen.”

"Mijn zoon heeft na de reis gezegd dat we dit nooit meer doen. Hij gaat het echter wel onthouden, dat is het belangrijkste.”

TAGS  I  Steven Van Gucht