-->

Schaars geklede Liese uit ‘Big Brother’ drijft de temperaturen op: “Billen om te bewonderen”

Schaars geklede Liese uit ‘Big Brother’ drijft de temperaturen op: “Billen om te bewonderen”
Zaterdag 4 December 2021 - 08:30   I   Foto: Instagram   I  

Liese Luwel kennen we allemaal nog uit ‘Big Brother’. Ze was een van de populairste deelnemers, maar werd uiteindelijk derde, na Nick Kraft en Jill Goede. Ze hield aan haar deelname wel een mooie 76.000 volgers op Instagram over.

Op Instagram post Liese Luwel al eens graag enkele beelden van fotoshoots die ze heeft gehouden. Dat deed Liese ook nu weer. Ditmaal poseerde ze in sexy ondergoed. Alleen liep er iets fout tijdens de shoot. “Wanneer uw schoonste foto van de reeks wordt afgekeurd omdat ge zo dom waart om het topje binnenstebuiten te dragen”, schrijft Liese bij de foto.

Prachig naturel

Dat hield haar volgers echter niet tegen om massaal op een positieve manier te reageren op deze foto. Iedereen vindt gewoon dat Liese er prachtig uitziet. “Wauw, zo mooi, Liese”, schrijft iemand. “Prachtig naturel”, merkt een ander op. 

Nog iemand anders is duidelijk een zeer grote fan: “Ik heb altijd jouw billen bewonderd, Liese, de vorm, het silhouet, om van weg te dromen gewoon”, schrijft deze. “Prachtige foto en tja kan iedereen gebeuren”, laat iemand nog weten.

TAGS  I  Liese Luwel  I  sexy  I  Big Brother  I  shownieuws  I  Jill Goede  I  Nick Kraft