-->

Hoogzwangere Natalia deelt prachtige foto’s van in bad: “Sexy mommy!”

Hoogzwangere Natalia deelt prachtige foto’s van in bad: “Sexy mommy!”
Zaterdag 4 December 2021 - 11:30   I   Foto: Instagram   I  

Natalia mocht gisteren 41 kaarsjes uitblazen. Ze kreeg massaal veel verjaardagswensen, van bekend én onbekend Vlaanderen.

Natalia is natuurlijk ook hoogzwanger. Het zoontje van de zangeres en haar partner, Frederik Binst, zit nu 39 weken in de buik, en kan nu elk moment ter wereld komen. Dat beseft ook Natalia zelf en zij besloot om nog enkele beelden op de sociale media te zwieren van haar prachtige buik. 

“Dank voor de massale verjaardagswensen gisteren!”, schrijft Natalia op Instagram. “Toch spannend zo vlak voor de bevallingsdag… Nog een paar laatste bellybeeldjes. Ben benieuwd wanneer ons ventje beslist om ‘earthside’ te komen.”

“Wauw, dit is zo mooi!”

Haar volgers waren erg onder de indruk van de mooie fotoshoot. Bieke Ilegems reageerde: “Beauty-full! Wat een pracht! En: alles geven!” Joyce De Troch hield het bij drie adjectieven: “Prachtig. Magnifiek. Adembenemend.”

“Jij bent supermooi zwanger”, schreef een van haar fans. “Prachtige foto’s”, zei een ander. “Wauw, dit is zo mooi!”, “Je ziet er stralend uit! Heel mooie foto’s!”, “Zalig mooi… Zwanger zijn is ook super sexy!” en “Prachtige foto’s van een top-madame!”, lezen we ook nog.

TAGS  I  Natalia  I  sexy  I  shownieuws