-->

Oververhitte dildo vat vlam: 22 brandweermannen rukken in allerijl uit

Oververhitte dildo vat vlam: 22 brandweermannen rukken in allerijl uit
Zaterdag 4 December 2021 - 15:30   I   Foto: Tiroler Tageszeitung   I  

Als brandweerman sta je voor veel uitdagingen. Dat kan van alles zijn, van een dier dat vast komt te zitten aan een boom tot het helpen van een persoon in nood – en natuurlijk het blussen van branden.

Dat een brand gemakkelijk uit de hand kan lopen, dat staat buiten kijf, maar of de brandweerlieden in Mieming, Oostenrijk, ooit zo'n vreemde brand hebben gezien als die die ze onlangs zagen, valt te betwijfelen. 

Het was tijdens een zondagavond dat het alarm afging bij de plaatselijke brandweerkazerne in Mieming. Een bezorgde chauffeur belde over een brand langs een landweg. De brandweerlieden beantwoordden natuurlijk de oproep en stuurden hun volledige troepenmacht van 22 brandweerlieden

De brandweerlieden vermoedden dat het vuur afkomstig kon zijn van een autoband, iets wat ze eerder hadden meegemaakt. Maar toen ze ter plaatse kwamen en zagen wat er brandde, hadden ze moeite om het lachen in te houden. Langs de weg brandde namelijk niets minder dan een op batterijen werkende vibrator.

Niemand in gevaar

Nadat de brandweerlieden het vuur hadden geblust, konden ze zien dat de vibrator, van het populaire merk Womanizer, was gaan branden nadat hij was aangesloten op een powerbank. Hoe de vibrator langs de kant van de weg belandde, is nog niet bekend, maar naar alle waarschijnlijkheid is hij uit een auto gegooid toen hij in brand vloog.

De brandweer had minder dan 15 minuten nodig om het vlammende seksspeeltje te blussen. De lokale politie heeft de zaak in onderzoek, maar is niet op zoek naar verdachten omdat er op dat moment niemand in gevaar was. En het is moeilijk om de vermoedelijke ‘dader’ te vinden die het speeltje weggooide toen het vlam vatte.

TAGS  I  Mieming  I  vibrator  I  Oostenrijk  I  brandweer