Dina Tersago schaamt zich dood: “Ik had gezworen dit nooit te zeggen tegen mijn kinderen”

Dina Tersago schaamt zich dood: “Ik had gezworen dit nooit te zeggen tegen mijn kinderen”
Dinsdag 7 December 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews   I  

Tijdens deze coronacrisis en de lockdown die erbij hoorde, hebben de mensen veel geleerd. Over hun huisgenoten waarmee ze opgesloten zaten, maar ook over zichzelf. Onder meer Dina Tersago deed een pijnlijke ontdekking over zichzelf.

“Dat ik niet zoveel geduld heb”, laat Dina weten in NINA. “Als de kinderen vroegen: ‘Waarom?' Dan was het al snel: ‘Dáárom!’ Ik had gezworen dat ik nooit tegen mijn kinderen ging zeggen: 'Je moet nu gewoon luisteren! Punt!' Maar nu zeg ik het vaak.” 

“Je hebt een bepaald beeld voor ogen, van wat voor moeder je wilt zijn, maar soms stond ik hier te roepen tegen hen dat ik dacht: ik schaam mij dood!”, zegt de VTM-presentatrice. “Maar ik was op. Het kwam ook omdat zij tegen de muren opliepen. Ze misten hun vriendjes. Ik zag dat ze met zichzelf geen blijf wisten.” 

“Dan probeerde ik het huishouden te doen, of wat mails te beantwoorden, en dan was het soms echt kortsluiting in mijn hoofd. Error, error, error!”, lacht Dina. “Mijn lijflied was echt: ‘Insane in the membrane’, je weet wel, die raphit van Cypress Hill uit de jaren negentig.”

TAGS  I  Dina Tersago  I  shownieuws  I  VTM