-->

Acteur Peter Bulckaen dropt een gigantische bom: “Er vertrekt nóg iemand bij ‘Familie’”

Acteur Peter Bulckaen dropt een gigantische bom: “Er vertrekt nóg iemand bij ‘Familie’”
Woensdag 8 December 2021 - 12:00   I   Foto: Instagram   I  

Het ‘Familie’-universum staat de laatste weken in rep en roer. De makers schieten de ene verrassing na de andere af op de kijkers, die daar niet allemaal mee gediend zijn.

Het begon twee weken geleden allemaal met het nieuws dat Gunther Levi zijn ontslag heeft gekregen. Gunther, die meer dan twee decennia de rol van Peter Van den Bossche speelde, wist zelf niet wat hem overkwam en gaf eerlijk toe dat hij zijn exit niet had zien aankomen. De makers willen shockeren, klonk het. Samen met Gunther kreeg ook Martine Jonckheere te horen dat haar tijd bij ‘Familie’ erop zit.

Patrick en Jenny

Vorige week opniéuw een dubbel ontslag in een van Vlaanderens populairste soaps ooit. Dit keer kregen Ludo Hellinx en Hilde Van Haesendonck, die respectievelijk de rollen van Patrick en Jenny vertolken, te horen dat ze aan hun laatste maanden bezig zijn.

Ook hierop kwam veel kritiek. En het lijkt erop dat er nóg een ontslag in de pijplijn zit. Dat blijkt uit een interview van Peter Bulckaen, Mathias in de reeks, met de Showbizzsite.

"Vijf personen tegelijk"

“Ik denk dat dat natuurlijk in de pers allemaal een beetje opgeklopt wordt”, zegt Peter. “Voor mezelf hou ik er iedere dag rekening mee dat er zo’n nieuws kan komen. Ik heb in een andere reeks, ‘Wittekerke’, gestaan, en daar gebeurde dat ook af en toe.” 

“De mensen die nu wegvallen, natuurlijk is het heel jammer”, aldus de acteur. “Ik vind dat heel jammer en hierdoor gaan we enkele heel toffe collega’s verliezen, maar dat gebeurt. En ik denk dat het nu ook is omdat er vijf personen tegelijk weggaan. Die gaan natuurlijk niet alle vijf op hetzelfde moment uit de reeks verdwijnen, maar het blijft jammer. Het is een realiteit voor mensen die deze job uitoefenen”, besluit hij.

TAGS  I  Familie  I  Peter Van den Bossche  I  Gunther Levi  I  shownieuws  I  Peter Bulckaen